Qui som

Trencatimons és una editora de llibres amb seu a La Vall d’Uixó. Trenacatimons fa llibres, organitza exposicions i realitza treballs de disseny i maquetació.

Inicia la seva activitat a l’estiu de 2017 amb el foto-dietari Camí de tornada de l’autoria d’Ernest Nabàs, un llibre que recull els missatges d’ànims del mateix autor que a través de les xarxes socials li donava a un amic convalescent d’un ictus.

Després han vingut Des de dins 1968-2017 de Paco Nebot i Diago, un recull de sentiments i emocions expressats de forma poètica sense pretensions, utilitzant paraules i maneres de dir no massa culturitzades.

Manualantet també de Paco Nebot i Diago amb il·lustracions de Conxa Llombart.

Manualantet és el protagonista d’una sèrie d’històries que son pare contava a Paco i de les quals es poden traure conclusions en clau pedagògica.

I finalment, per acabar aquest primer any, l’editora ha publicat El riu d’Aleix i Paula, un àlbum infantil il·lustrat que fa part de la col·lecció La Cutimanya i que conta una història d’amistat entre un samaruc i una libèl·lula ajudant-nos a imaginar com era el riu Belcaire fa molts, quan encara l’acció dels éssers humans no havia provocat canvis en el seu ecosistema.